Petram wine&spirits festival

Najbolje vinarije i destilerije regiona u Petramu!

 

Prvi PETRAM Wine&Spirits festival će se održati u Petram resortu, u mestu Savudrija, 25. maja, sa učešćem preko 70 vinarija i destilerija.

Petram Wine&Spirits festival je jedan od najekskluzivnijih vinskih događaja u Istri. Na jednom mestu će se okupiti sve renomirane vinarije iz regiona, sa ciljem da predstave svoja najbolja vina, pred nastupajuću letnju sezonu. Posetioce očekuju retka vina, stare berbe i puno ekskluzivnih degustacija.

Festival ima ambiciju da na jednom mestu i profesionalcima i entuzijastima ponudi ono najbolje na regionalnom tržištu i da bude vrhunska platforma za degustacije, diskusiju i druženje ljubitelja vina i vinskih profesionalaca.

Petram Resort & Residences je novi resort sa 5 zvezdica u Savudriji, na samom severozapadu Istre. Poseduje aparthotel sa 179 premium apartmana te 55 luksuznih vila. Dok ceo resort odiše WOW efektom, najspektakularniji prizor je ipak na krovu aparthotela gde se nalazi najveći krovni infinity bazen u Evropi, kao i Rooftop restoran sa čije terase se pruža pogled na Piranski zaliv i snežne vrhove Dolomitskih Alpa.

Gostima će ulaznice za salon biti dostupne preko GigStix servisa i na samom ulazu.